skip to Main Content

Maalämpö sopii uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin

Maalämpö sopii kaikenlaisiin kiinteistöihin: kerros- ja rivitaloihin, liikkeisiin, halleihin, päiväkoteihin, sairaaloihin, metroasemille, teollisuusrakennuksiin… Vain taivas on rajana. Maalämpöjärjestelmä voidaan asentaa niin uusiin kuin saneerattaviin kohteisiin.

Lämpödiilerillä on pitkä historia maalämpöjärjestelmien ja lattialämmitysten toteuttajana. Olemmekin yksi Suomen kokeneimmista ja luotettavimmista maalämmön asiantuntijoista. Edustamme vain arvostetuimpia ja edistyneimpiä laitteita, jotka pystyvät vastaamaan laatutietoisten asiakkaiden tarpeisiin.

Mitä maalämpö on?

Maalämpö on maaperään, kallioihin ja vesistöihin varastoitunutta aurinkoenergiaa. Se on puhdas, uusiutuva energianlähde ja siksi erittäin ekologinen vaihtoehto lämmitysjärjestelmäksi. Luonnon lisäksi myös lompakko kiittää: järjestelmän tehokkuus takaa sen, että säästöä syntyy ensimmäisestä päivästä alkaen ja investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Maalämpö onkin huomattavasti edullisempi kuin sähkö- ja öljylämmitys tai kaukolämpö. 

Maalämmöllä lämmität talven ja viilennät kesän. Maalämmön lämpökaivon lämpötila on noin 5-asteinen myös kesäisin, joten tarjolla on ilmaiskylmää.

On kiinteistösi millainen hyvänsä, me välitämme lämmön!

Pyydä tarjous maalämmöstä, lattialämmityksestä tai viilennysjärjestelmistä.

Back To Top