skip to Main Content

Lämpöä kotiin

Jokainen koti kaipaa lämpöä. Nykyaikana lämmityksen ei kuitenkaan tarvitse aiheuttaa kylmiä väreitä lompakossa tai omatunnossa. Lämpödiileri välittää lämpöä ekologisesti, joustavasti ja asiantuntevasti.

Jätä lämmityshuolesi Lämpödiilerin huomaan. Saat helpon ja huolettoman lämmitysratkaisun, joka sopii sinun ja kotisi tarpeisiin. Välitämme lämpöä koteihin Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä.

Lämpödiileri kotitalouksille

Maalämpö

Maalämpö on maa- ja kallioperään sekä vesistöihin lämpimän ilman ja sateiden vaikutuksesta varastoitunutta aurinkoenergiaa. Lämmön talteenoton tekniikka on hyvin yksinkertainen ja tehokas

Lue lisää →

Aurinkolämmitysjärjestelmät

Oikeilla välineillä ja menetelmillä auringosta saadaan ympärivuotista hyötyä. Laadukkaat aurinkopaneelit tuottavat sähköä erinomaisesti alkukeväästä pitkälle syksyyn, mutta talvilevolle ne eivät käy.

Lue lisää →

Ilma-vesilämpö

Talo lämpenee mukavasti myös ilmalla. Rakennuksiin, joihin maalämpö ei heikon maaperän tai maanalaisten tunneleiden tähden sovellu, ilma-vesilämpöjärjestelmä on erinomainen vaihtoehto. 

Lue lisää →

Lattialämmitys

Lattialämmityksessä lämmön tuottaa lattialämmitysputkistossa kiertävä vesi. Lattialämmitys ei ole riippuvainen käytetystä energiamuodosta, vaan soveltuu kaikkien lämmitysmuotojen yhteyteen.

Lue lisää →

Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmapumppujärjestelmä mahdollistaa lämmön talteenoton ja asunnon ilmanvaihdon samaan aikaan. Se kerää lämpimästä sisäilmasta lämpöenergian ja puhaltaa tunkkaisen sisäilman ulos.

Lue lisää →

Viilennys

Asunnon kokonaisvaltainen viilennys on turvallista, helppoa ja tehokasta. Pienillä muutoksilla asuntoon saadaan ympärivuotinen miellyttävä ilma.

Lue lisää →

LÄMPÖDIILERIN ASIAKASKERTOMUKSET

“Asennus sujui, kuten sovittiin; aikataulut sujuivat, kuten sovittiin; koko homma sujui, kuten sovittiin”

Lue lisää →

Lämpödiilerin blogi

Tutustu lämpödiileriin

Asiakaskertomukset

Lue lisää →

Lämpödiilerin energiansäästölaskuri

Katso kuinka paljon säästät vaihtamalla maalämpöön →

Back To Top