skip to Main Content

Energiaa auringosta ympäri vuoden

Oikeilla välineillä ja menetelmillä auringosta saadaan ympärivuotista hyötyä. Laadukkaat aurinkopaneelit tuottavat sähköä erinomaisesti alkukeväästä pitkälle syksyyn, mutta talvilevolle ne eivät käy.

Aurinkopaneelit eivät kerää energiaa auringonsäteistä, vaan kirkkaudesta. Kesällä valon määrä on niin mittava, että tehokkaasti mitoitetuilla paneeleilla auringosta saatava energia kattaa koko kotitalouden energiantarpeen. Ylijäämää ei kuitenkaan tarvitse päästää takaisin ympäristöön, vaan sen voi myydä sähköyhtiölle. 

Talvella aurinkopaneelien energiatuotanto on vähäisempää kuin kesällä, mutta ei suinkaan olematon. Lumi muodostaa talvella oivan hajasäteilyn lähteen ja lisää aurinkosähkön tuotantoa. 

Aurinkosähkö on yksinkertainen, huoltovapaa ja ekologinen energiamuoto

Aurinkosähköjärjestelmä koostuu yksinkertaisuudessaan aurinkopaneeleista sekä inverttereistä. Paneelit keräävät aurinkoenergiaa ja invertterit muuntavat energian sähköverkossa hyödynnettävään muotoon. Paneelit voidaan asentaa joko pysty- tai vaaka-asentoon optimaalisimman energiantuoton saamiseksi. Järjestelmän oheen on mahdollista hankkia energiaa varaava akku. 

Aurinkopaneelit ovat helppokäyttöisiä, lähes huoltovapaita ja ekologisia. Laadukkaat järjestelmät kestävät vuosikymmeniä ja vaativat vain vähän huoltoa.

Lämpödiileri tekee aurinkosähköurakan alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Annamme tarvittaessa myös käytännöllisiä neuvoja laitteiston kustannustehokkaampaan ylläpitoon. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin aurinkoenergiasta ja sen hyödyntämisestä omiin tarpeisiisi sopiviksi!

Pyydä tarjous

Saneeraus Uudiskohde
Back To Top