skip to Main Content

Lattialämmitys

Lattialämmityksessä lämmön tuottaa lattialämmitysputkistossa kiertävä vesi. Lattialämmitys ei ole riippuvainen käytetystä energiamuodosta, vaan soveltuu kaikkien lämmitysmuotojen yhteyteen.

Tärkeimpiä asioita lattialämmitysjärjestelmän toteutuksessa on suunnittelu. Pitkä kokemus on osoittanut meille, että hyvällä suunnittelulla voidaan saavuttaa vielä parempaa asuinmukavuutta ja energiatehokuutta. Lattialämmitys ei todellakaan ole ”vähän letkua valussa”, vaan kyse on asumisen kannalta jopa tärkeämmästä järjestelmästä kuin maalämpöpumppu.

Lattialämmitysjärjestelmään asennettava termostaatti säätelee automaattisesti lämmöntuotantoa. Huonetermostaatit ovat järjestelmän ainoita näkyviä osia. Uusilla säätöautomaatioilla termostaatit voidaan korvata myös pelkillä antureilla ja järjestelmän ohjaus voidaan siirtää esimerkiksi älypuhelimeen. Mikään termostaatti ei korvaa laadukasta putkiston suunnittelua, mutta termostaateilla saadaan vielä lisätarkkuutta lämpötilan säätöön.

Huolellisesti valitut yhteistyökumppanit ja laitteet takaavat järjestelmän pitkäaikaisen toimintakyvyn ja helpon käytettävyyden.

Pyydä tarjous

Saneeraus Uudiskohde
Back To Top