skip to Main Content

Maalämpö — ekologista aurinkoenergiaa

Maalämpö on maa- ja kallioperään sekä vesistöihin lämpimän ilman ja sateiden vaikutuksesta varastoitunutta aurinkoenergiaa. Lämmön talteenoton tekniikka on hyvin yksinkertainen ja tehokas: lämpö siirretään luotettavalla menetelmällä maan uumenista pinnalle, tässä tapauksessa lämmittämään rakennuksia sekä niiden asukkaiden tarvitsemaa käyttövettä.

Maalämmön energiakustannukset pysyvät käytännössä aina hyvin alhaisina. Maalämpöpumpun sähköntarve on erittäin kohtuullinen. Kiinteistön lämmöntarpeesta ja koosta riippuen lämmitysjärjestelmä maksaa itsensä takaisin peräti 4-8 vuodessa. Kaiken lisäksi maalämpöpumpun asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Maalämpö soveltuu jokaiseen kiinteistöön ja on ennen kaikkea paras ratkaisu suuriin ja paljon energiaa vaativiin kohteisiin sekä kallioisille ja vesistöjen läheisyydessä sijaitseville tonteille.

Maalämmöllä lämmität talven, viilennät kesän. Maalämmön lämpökaivo on noin +5-asteinen ympäri vuoden, joten lämpiminä vuodenaikoina tarjolla on ilmaiskylmää.

Maalämpö sopii niin saneerauskohteisiin kuin uudisrakennuksiin

Maalämpöpumppu voidaan asentaa sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin kiinteistömuodosta riippumatta. Maalämpöpumpun takaisinmaksuaika vaihtelee viidestä kymmeneen vuoteen, jonka jälkeen saat nauttia tuntuvista säästöistä vuosi vuoden perään. Maalämpöpumppu onkin erinomainen sijoitus — niin ekologisesti kuin ekonomisesti.

Maalämpöpumput erilaisiin koteihin ja tarpeisiin

Maalämpöpumppuja on erilaisia kodin koon ja lämmöntuotannon tarpeen mukaan. Asuinpinta-ala määrittää ensisijaisesti lämpöpumpun teholuokan. Malleihin on saatavilla pitkälle kehittyneitä automaattisia tarkkailujärjestelmiä sekä etäkäyttöominaisuuksia.

Lämpödiileri edustaa maailman arvostetuimpia ja edistyneimpiä laitteita, jotka pystyvät vastaamaan laatutietoisten asiakkaiden tarpeisiin. Huolellisesti valitut, laadukkaat pumput ja komponentit takaavat toimivan, huolettoman järjestelmän ja alhaiset energiakustannukset.

Pyydä tarjous

Saneeraus Uudiskohde
Back To Top