skip to Main Content

Kodin viilennys

Asunnon kokonaisvaltainen viilennys on turvallista, helppoa ja tehokasta. Pienillä muutoksilla asuntoon saadaan ympärivuotinen miellyttävä ilma. Kylmän energian lähteeksi sopii tietysti energiakaivo. Oikein mitoitetun kaivon lämpötila pysyy alle kymmennessä asteessa koko kesän ja edullista energiaa maassa riittää. Maaviileä on vaivattominta lisätä maalämpöjärjestelmän asennuksen yhteydessä. Maaviileä voidaan jakaa huoneistoon usealla eri tavalla.

Puhallinkonvektori on yleisin myymämme viilennysjärjestelmä. Se ei ainoastaan viilennä ilmaa, vaan se voi toimia myös ilmansuodattimena – ulkoilman epäpuhtaudet ja allergianaiheuttajat pysyvät loitolla. Huoneilma on aina raikas ja olokin on paremman hapenkuljetuksen myötä pirteämpi. 

Kunnollisesta lämmitysjärjestelmästä kannattaa ottaa kaikki mahdollinen hyöty irti. Lattiaviilennyksen voi toteuttaa lattialämmityksen kautta. Putkisto on jokaisessa huoneessa ja lämpötilaa voi säätää huonekohtaisesti termostaateista. Lattiaviilennyksen parhaita puolia on vedottomuus ja äänettömyys. 

Viilennyksen voi toteuttaa myös ilmanvaihtojärjestelmän kautta. Näin tuloilma ei helteilläkään pääse kuumana sisälle ja viileää ilmaa leviää koko taloon kanaviston kautta.

Pyydä tarjous

Saneeraus Uudiskohde
Back To Top