skip to Main Content

Lämpödiileri on nyt Suomen Vahvin

Lämpödiileri Finland Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat -luottoluokitussertifikaatti. Suomen Asiakastieto Oy:n yläpitämään rekisteriin pääsevät ainoastaan vakavaraiset ja esimerkilliset luottotiedot omaavat yritykset. Kuluttajat ja yritykset voivat vapaasti käydä katsomassa Suomen Asiakastieto Oy:n rekisterikannasta haluamansa yrityksen rekisteritiedot, taloustiedot sekä luottotiedot.
Käytännössä sertifikaatti näkyy asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luottamuksessa yritystämme kohtaan: riippumattomaan rekisteriin pääseminen osoittaa Lämpödiilerin harjoittavan läpinäkyvää ja avointa yritystoimintaa, hoitavan taloudelliset velvoitteensa moitteettomasti sekä pyörittävän vakaalla pohjalla olevaa yritystä. Tulemme käyttämään sertifikaattia laajalti sähköisessä viestinnässämme sekä kotisivuillamme muistuttamassa rehellisestä toiminnastamme.
Kiitämme asiakkaita ja yhteistyökumppaneitamme vastavuoroisesta luottamussuhteesta. Lämpödiileri on aina ottanut lainmukaisuuteen ja vastuullisuuteen liittyvät asiat vakavasti, ja lupaa tehdä niin jatkossakin.

Back To Top