skip to Main Content

Uusi kapellimestari, vanha kunnon orkesteri

Reden siirtyessä täysin myyntitehtäviin Diilerin toimitusjohtajan pöydältä vapautui yksi paikka. Virkaan valittiin huomattavan kokemuksen lämmitysjärjestelmistä omaava Jussi Jokinen, 36v. Entuudestaan toimitusjohtajana työskennelleelle Jussille Diilerin kuviot ovat tulleet jo tutuiksi. Oma 2012 perustettu yritys TX-Talotekniikka Oy on nimittäin Diilerin tytäryhtiö. Nuoresta iästään huolimatta Jussi on ehtinyt olla jo monessa mukana.
– Aloitin lämmitysjärjestelmien parissa työskentelemisen ensimmäistä kertaa vuonna 2005. Jo seuraavana vuonna vastasin lattialämmitysjärjestelmien työnasennuksesta Warmia-tuotemerkin alla. 2007-2012 laajensin työnkuvaani Lämpö-Duo Oy -nimisessä yrityksessä, jossa olin myös osakkaana. 2012 päätin siis lähteä omille teilleni, mikä on johtanut Diileri Finland Oy:n toimitusjohtajan asemaan toukokuusta 2020 lähtien.

Jussi on määrätietoinen, työteliäs ja eteenpäin katsova persoona. Hän luottaa yhteispelillä saavutettuihin onnistumisiin eikä epäröi tarttua uusiin haasteisiin. Työssä tyytyväisyyden tunne syntyy ennen kaikkea ympäröivistä ihmisistä; niin työtovereista kuin asiakkaistakin.
– Se, kun joku soittaa ja kertoo saaneensa yrityksestämme suosituksen ystävältään, tuntuu äärimmäisen hienolta. Silloin tietää tehneensä juuri oikeita asioita ja voi tuntea suurta ylpeyttä omasta toiminnastaan. Työstään tuleekin olla ylpeä. Kun on antanut kovan panoksen jonkin hyödyllisen saavuttamiseksi, siitä pitää pystyä nauttimaan. Ja jotta jokainen voisi tehdä työnsä kunnolla ja viihtyisi omassa työssään, ihmisiä tulee kohdella kunnioittavasti. Asentajat, myyjät, toimistotyöntekijät, aliurakoitsijat, asiakkaat… kaikki ansaitsevat varauksettoman kunnioituksen. Tämä on asia, jota tahdon erityisesti tuoda esille työyhteisössä ja vuorovaikutuksessa yleensäkin. Ottamalla toinen toisemme huomioon ylläpidämme miellyttävää ilmapiiriä ja annamme tilaa toimia omissa asiantuntijatehtävissämme. Itsekkyys ei kuulu toimintatapoihimme.

Itsekin työmailla ja myyntimiehenä viettäneenä Jussilla on paljon hyviä muistoja eri kohteista, tapahtumista ja työn puolesta tavatuista ihmisistä. Uudet asiat kartuttavat osaamista entisestään, tarjoavat innostavia virikkeitä ja auttavat kehittämään toimintaa alati paremmalle tasolle.
– Muistan yhä ensimmäisen kerrostalon lattialämmityksestä tehdyn urakkasopimukseni. Olen osallistunut muun muassa Kampin keskuksen, Flamingon, Redin ja Länsimetron rakentamiseen. Olen saanut kiertää Eurooppaa alan messuilla sekä laajentaa liiketoimintaa Pietarin suuntaan. Löydän helposti inspiraatiota ympäriltäni ja hyödynnän sen tarjoamat tilaisuudet. Monesti asioita on kokeiltava ennen kuin ymmärtää niiden todellisen arvon. Olen osallistunut televisio-ohjelmiin ja tehnyt asioita, joita monet voivat ensisilmäykseltä pitää hullunkurisina. Uskaliaimmatkin toimet olen kuitenkin toteuttanut harkinnanvaraisesti, tulevia hyötyjä silmällä pitäen. Loppujen lopuksi olen saanut kunnian tutustua lukuisiin miellyttäviin ihmisiin sekä kokea imuistoisia hetkiä arvostamani työn äärellä.

Intohimoisesti tekemisiinsä suhtautuva Jussi osaa myös heittää vapaalle. Pohjois-Tuusulassa asuvan perheenisän arkea rikastuttavat avovaimo, 10- ja 12-vuotiaat pojat, 9v. tyttö sekä kani ja hamsteri. Vapaa-aikaa vietetään varsin perinteisissä merkeissä.
– Kotona onnea tuottaa tietysti perhe. Mukavaan elämään riittää usein yhteinen ajanvietto ja hyvä ruoka. Lasten onnistuminen koulussa tai kalansaalin mökillä ovat niin ikään iloisia tapahtumia. En muutenkaan ole mikään stressaajatyyppi, joten rentoutuminen ja nauttiminen tulee minulta luonnostaan.

Omasta osuudestaan Diilerin puikoissa sekä Diilerin tulevaisuudennäkymistä Jussilla on selvät sävelet.
– Haluan kehittää Diileri Finland Oy:tä eteenpäin, niin että säilytämme asemamme alan vahvana ja tunnettuna tekijänä tulevaisuudessakin. Haluan tarjota hyvän työpaikan upealle henkilökunnallemme ja haluan, että yrityksen yhä kasvaessa me olemme pidetty ja arvostettu työnantaja myös uusille työntekijöille.
Kasvua ja kehitystä on katsottava myös ympäristön kannalta. Haluan tehdä oman osani tulevien sukupolvien turvallisten ja viihtyisien elinolojen eteen. Tämä tarkoittaa sitä, että Diileri Finland tulee jatkamaan työtään uusiutuvan energian kanssa. Tulemme tuomaan asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia säästää energiaa ja tehdä puhtaampia valintoja jokapäiväisten asioiden hoitoon. Meillä on paljon työtä edessä tämän upean yrityksen kanssa.

Back To Top