skip to Main Content

Asuntomessut Tuusulassa 2020 mallikohde

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:n asiantuntijaraati valitsi Asuntomessut Tuusulassa 2020  tapahtuman talotekniikan mallikohteeksi Lammi-Kivitalot Duplion. Lämpödiileri rakensi ja asensi kohteeseen NIBEn maalämpösysteemin. Raadin valinta perustuu RKL:n rakennusasiantuntemukseen ja arvioinnissa ajateltiin ennen kaikkea talon käyttäjiä eli sen tulevia asukkaita. Duplio on paritalo, jonka rakennuttajina toimi asumisen mukavuutta ja toimivuutta arvostava perhe kolmessa sukupolvessa. Paritalon toista puolikasta asuu nelihenkinen lapsiperhe, toista aktiivinen aikuinen. Molemmissa asunnoissa on omat invertteriohjatut maalämpöpumput, jotka lämmittävät kodit ja käyttövedet.

Osaaminen ja laatu ratkaisee rakentamisessa

Rakentamisessa ei koskaan ole samantekevää, mitä materiaaleja valitaan ja kuka asennukset suorittaa. Lämpödiilerin rautaiset rakentamisen ja asentamisen ammattilaiset toteuttivat Duplion maalämpöjärjestelmän pieteetillä. Asiantuntijaraati kiitti erityisesti kohteen tinkimätöntä rakentamisen laatua. Lämpödiilerin asentajat saivatkin jälleen ansaitun kunnianosoituksen.
Lämpödiileri edustaa ainoastaan maailman arvostetuimpia ja edistyneimpiä laitteita, jotka pystyvät vastaamaan kuluttajien laatutietoisiin tarpeisiin. Duplioon asennettiin NIBEn F1255-lämpöpumput ja LK-Systemsin lattialämmitys. Huolellisesti valitut, laadukkaat komponentit takaavat asukkaille toimivan järjestelmän ja alhaiset energiakustannukset.

Tutustu maalämpöratkaisuihimme ja pyydä tarjous!

Back To Top