skip to Main Content

Kaksi suurta sulanapitoputkitusprojektia etenevät pääkaupunkiseudulla

Lämpödiileri tekee maalämpöjärjestelmien lisäksi sulanapitoputkituksia. Niitä asennetaan kohteisiin, jotka täytyy pitää sulana ympäri vuoden. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset hallit, lattiat ja rampit. Olemme vuosien varrella tehneet lukuisia sulanapitoputkituksia ympäri pääkaupunkiseutua. Projektien koko on vaihdellut sadoista tuhansiin neliöihin. Suurimpia ja tunnetuimpia kohteitamme ovat olleet muun muassa Tripla, Redi, Helsinki-Vantaan lentokentän parkkihalli ja Helsinki Outlet.

Tänä vuonna olemme aloittaneet kaksi suurta sulanapitoputkitusprojektia pääkaupunkiseudulla. Ensimmäinen niistä on Helenin rakenteilla oleva biovoimalaitos Helsingin Vuosaaressa. Voimalaitos tuottaa tulevaisuudessa kaukolämpöä biomassalla ja on iso askel matkalla kohti kivihiilestä luopumista. Helenin suuri rakennushanke alkoi keväällä 2020, ja voimalan on tarkoitus aloittaa toimintansa vuonna 2022. Lämpödiilerin asentajat aloittivat sulanapitojärjestelmien asentamisen kohteeseen toukokuussa 2021. Projekti etenee työmaan aikataulujen mukaisesti.

Toinen voimalaitosprojekteistamme sijaitsee Vantaalla. Vantaan Energian ilmastolupauksena on luopua kivihiilestä vuonna 2022, ja jätevoimalan laajennusurakka on osa tuon lupauksen lunastamista. Asentajamme ovat juuri aloittamassa sulanapitojärjestelmien asentamista voimalaan.

Back To Top