skip to Main Content

Bosch – turvallinen valinta

Alansa suurin Euroopassa ja yli 100 vuoden kokemus lämmityksestä

Bosch tarjoaa erittäin korkealaatuisia lämpöpumppuja. Bosch takaa suurimmat mahdolliset säästöt talon tyypistä, nykyisestä lämmitysjärjestelmästä tai asuinpaikasta riippumatta. Johtavat tukut jakelevat tuotteitamme, minkä ansiosta tuotteet, lisävarusteet ja varaosat ovat aina saatavilla. Robert Bosch aloitti lämpötuotteiden valmistuksen jo 1800-luvulla. Nykyään toiminta kattaa kaiken lämpövoimalaitoksista ja kaasukattiloista omakotitalojen lämpöpumppuihin. Asemamme Euroopan lämpötuotemarkkinoilla on omaa luokkaansa. Meillä on kokemusta lämpöpumpuista ja geotermisestä energiasta 70-luvulta lähtien. Suuri osa kehitystyöstä tapahtuu Ruotsissa. Tämä tarkoittaa, että ratkaisumme sopivat täysin pohjoismaisiin ilmasto-oloihin.

Boschin toimintaa ohjaa tiukka laatuvaatimus ja se onkin läsnä niin tuotekehityksessä ja valmistuksessa kuin asennuksessakin. Tiedämme, että sitä asiakkaamme meiltä odottavat ja että sen ansiosta olemme maailman johtavia teknisten tuotteiden valmistajia.

Tutustu Bosch-lämpöpumppuvalikoimaan osoitteessa: www.bosch-climate.fi

Kun päätät ostaa Bosch-lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, haluat asennuksenkin olevan huippuluokkaa. Bosch Lämpömestarimme ovat ennen kaikkea huolella vallittuja lämmitysalan asiantuntijoita ja putkimiehiä, joilla on vankka ammattiosaaminen. Boschilla he ovat läpikäyneet kattavan jälleenmyynnin koulutuksen Boschin tuotteista, mitoituksesta sekä asennustavoista. Koska kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, järjestämme Lämpömestareillemme myös lisäkoulutusta tuotteistamme. Lopuksi heille annetaan valtuutus toimia arvostettuna Bosch Lämpömestarina ja vain heidän kauttaan saat Bosch-tuotteellesi 6 vuoden takuun

Maalämpöjärjestelmä lämpödiileri
Maalämpöjärjestelmät
Back To Top