skip to Main Content

Tuotteiden hyvä saatavuus on meille A ja O

LK Systems Oy kuuluu ruotsalaiseen 1910 perustettuun Lagerstedt & Krantz AB -konserniin ja on yksi johtavista LVI-alan toimijoista Pohjoismaissa. Vesikiertoisia lattialämmitysjärjestelmiä LK Systems on toimittanut 1980-luvulta lähtien, ja se on ollut jo useita vuosia vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien selkeä markkinajohtaja Ruotsissa lähes 50 %:n markkinaosuudellaan. Suomen markkinoilla LK Systems Oy on toiminut lokakuusta 2008 lähtien kasvattaen joka vuosi myyntiään ja markkinaosuuttaan.

LK Systems Oy:n toiminnan kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys, jatkuva tuotekehitys ja erinomainen laatu joka koskee niin tuotteita kuin kaikkea muutakin toimintaa. Lattialämmitysjärjestelmän pohjana toimii mahdollisimman pitkälle itse kehitetyt tuotteet. LK Systems kuuluu niihin harvoihin Suomessa toimiviin lattialämmitysjärjestelmätoimittajiin, joka valmistaa putkensa itse. LK myöntää valmistamilleen putkille 25 vuoden tehdastakuun. Myös lattialämmityksen jakotukit on omaa valmistetta toisin kuin suurimmalla osalla muilla lattialämmitystoimittajilla. Panostamalla jatkuvaan tuotekehitykseen ja pitämällä oman valmistuksen osuuden mahdollisimman suurena pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hintalaatusuhteeltaan ylivertaiset tuotteet nyt ja tulevaisuudessa.

LK Systems Oyn tuotevalikoimasta löytyy pitkälti yli toistakymmentä eri lattiarakennevaihtoehtoa. Tämän ansiosta asiakas voi olla varma että hänen tarpeisiinsa löytyy varmasti parhaiten sopiva ratkaisu, olipa kyseessä uudisrakennus tai saneerauskohde. Moitteettomasti toimivan lattialämmitysjärjestelmän viimeistelee laadukas säätöjärjestelmä. LK Systems Oy:n tuotevalikoimasta säätöjärjestelmiä löytyy sekä langallisina että langattomina vaihtoehtoina. Nämä elektronisesti toimivat ja helppokäyttöiset, tyylipuhdasta ajatonta muotoilua edustavat tuotteet istuvat erinomaisesti nykyisten rakennusten sisustukseen.

Maalämpöjärjestelmä
Back To Top