skip to Main Content

Viessmannin laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva lämpöpumppu jokaiseen tarpeeseen

Lämpödiilerin tuotevalikoima kasvaa Viessmannin lämpöpumpuilla. Viessmann on yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys,- teollisuus- ja jäähdytysjärjestelmien valmistajista. Se on valmistanut lämpöpumppuja jo yli 40 vuoden ajan. Viessmannin lämpöpumput ovat huippuluokkaa: ne ovat saavuttaneet useita testivoittoja puolueettomissa testeissä, niillä on EHPA-laatusertifikaatti ja ne ovat erittäin energiatehokkaita.

Viessmannin laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva lämmitysjärjestelmä jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen. Järjestelmien suorituskyky vaihtelee 1,5 kW:sta 120 000 kW:iin, mikä kattaa kaiken pienestä omakotitalosta kerrostaloihin ja suuriin kiinteistöihin saakka. Viessmannin laitteita voidaan asentaa sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Niitä voidaan käyttää ainoana lämmöntuottajana tai yhdessä muiden lämmitysjärjestelmien kanssa. Viessmannin järjestelmät sisältävät kaiken, mitä luotettavalta lämmitykseltä vaaditaan. Ne ovat kokonaisuus, jonka kaikki osat sopivat yhteen.

Viessmann Group on vuonna 1917 perustettu perheyritys, joka toi ensimmäiset lämpöpumppunsa markkinoille vuonna 1978. Sen tuotevalikoima on markkinoiden laajin. Viesmannilla on 11 maassa yli 12 000 työntekijää, joista Suomessa noin 430. Suomessa Viessmann on ollut edustettuna jo yli 30 vuotta. Viessmann Oy perustettiin vuonna 2009. Sen myyntiorganisaatio sijaitsee Vantaalla, varasto Porvoossa samoissa tiloissa Viessmann Kylmäjärjestelmien kanssa.

Back To Top