skip to Main Content

Lämpödiileri välittää lämpöä koteihin ja kiinteistöihin

Lämpödiilerillä on pitkä historia maalämpöjärjestelmien ja lattialämmitysten toteuttajana. Olemmekin yksi Suomen kokeneimmista ja luotettavimmista maalämmön asiantuntijoista. Edustamme vain arvostetuimpia ja edistyneimpiä laitteita, jotka pystyvät vastaamaan laatutietoisten asiakkaiden tarpeisiin. On kiinteistösi millainen hyvänsä, me välitämme lämmön!

Lämpödiilerin tarina

Yli 15 vuoden aikana toimintamme on kasvanut ja kehittynyt huimasti. Vuonna 2005 aloitimme lattialämmitysten myynnin ja urakoinnin pääkaupunkiseudulla. Kahden vuoden kuluttua mukaan astuivat lämpöpumput, jotka pian toivat suurimman osan liikevaihdostamme. Olemme päässeet vuosien varrella toteuttamaan useita upeita projekteja, kuten Redin tai Länsimetron lämmitysjärjestelmien asentamisen. Suurten projektien lisäksi olemme tehneet lukemattomia kotitalous- ja kiinteistöurakoita. Vankka kokemus ja panostus niin tuotteiden kuin asennusten laatuun ovat tuoneet meille monia uskollisia asiakkaita ja maineen luotettavana kumppanina.

Lämpödiileri on inhimillisen kokoinen ja puhtaasti yksityisomistuksessa oleva yritys. Meillä on 15 työntekijää, joista 10 asentajia. Asentajamme ovat kokeneita ja ammatistaan ylpeitä huippuammattilaisia. Pisimmät työsuhteemme ovat peräisin Lämpödiilerin alkuvuosilta. Kokemusta on siis kertynyt roppakaupalla ja työntekijämme viihtyvät meillä mainiosti.

Vuosien varrella uutta on tullut yrityskauppojen ja luonnollisen kasvun myötä. Niin henkilö- kuin asiakaskuntamme on kasvanut tasaisen varmasti. Kehittyminen onkin aina ollut meille tärkeää. Koulutamme henkilöstöämme ja kehitämme uusia tuotteita ja palveluita, jotta voisimme palvella asiakkaitamme aina vain paremmin.

Takanamme on pitkä historia, ja edessä toivottavasti vielä pidempi. Suhtaudumme tulevaisuuteen luottavaisesti ja suurin odotuksin. Tavoitteemme on kasvaa harkitusti ja tasaisesti. Olemme täällä vielä 15 vuoden kuluttuakin palvelemassa nykyisiä ja tulevia asiakkaita.

Back To Top